Od 5. do 7. travnja 2019. na Vojnomedicinskoj Akademiji u Beogradu uspješno je održan 4. Beogradski Anestezija Forum (BAF). Glavna organizatorica skupa, u ime Sekcije za anesteziologiju, intenzivno lečenje i terapiju bola Srpskog lekarskog društva i Akademije medicinskih nauka SLD, bila je cijenjena prof. dr.sc. Nevena Kalezić. Beogradski Anestezija Forum (BAF) se tradicionalno održava početkom travnja u Beogradu i pokriva sve teme iz anesteziologije, intenzivne medicine, hitne medicine i liječenja boli, a jedan dio stručnog programa je uvijek posvećen dišnom putu.

Beogradski Anestezija Forum (BAF) je izvrsna prilika za održavanje i njegovanje prijateljske suradnje našeg Društva i kolega iz regije. U prilog tome govori i ovogodišnje sudjelovanje doc. dr.sc. Tatjane Goranović, predsjednice HLZ-HDZODP-a, i prof. dr.sc. Višnje Nesek Adam, članice Upravnog odbora HLZ-HDZODP-a, kao pozvanih predavača na okruglom stolu o dišnom putu u hitnim stanjima, a zapažene su bile i poster prezentacije koje su održali specijalizanti anesteziologije Tino Klancir, Nikolina Schatzl i Ivana Leko, svi članovi našeg Društva.

Organizatori su se, u duhu dobrih domaćina pobrinuli da je socijalni život bio iznimno zanimljiv. Toplo preporučamo stručno sudjelovanje i druženje dogodine na sljedećem Beogradskom Anestezija Forumu (BAF) u travnju 2020. godine.

Program BAF 2019
BAF 2019 Zbornik radova

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.