Drugi poslijediplomski tečaj prve kategorije stalnog medicinskog usavršavanja liječnika „FIBEROPTIČKA BRONHOSKOPIJA U JEDINICI INTENZIVNOG LIJEČENJA” održat će se 2. i 3. prosinca 2019. godine u predavaonici Specijalne bolnice Radiochirurgia, Ulica Dr. Franje Tuđmana 4, Sveta Nedelja.

Tečaj je namijenjen liječnicima specijalistima i specijalizantima anesteziologije, interne medicine, intenzivne medicine, neurologije, pulmologije, hitne medicine i ostalima koji se u svom svakodnevnom radu susreću s fiberoptičkim bronhoskopom. Prijave su moguće putem linka: https://www.perfectmeetings.hr/prijavnica a za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Sudjelovanje na tečaju je vrednovano prema Pravilniku o trajnoj medicinskoj izobrazbi Hrvatske liječničke komore. Povjerenstvo za trajnu medicinsku izobrazbu liječnika je aktivnim sudionicima dodijelilo 20 bodova, a pasivnim sudionicima 15 bodova.

Radujemo se Vašem dolasku.
S poštovanjem,
Doc.prim.dr.sc. Maja Karaman Ilić,dr.med.,
voditeljica tečaja

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.