UPUTE ZA UČLANJENJE U DRUŠTVO HLZ-HDZODP

Redovitim članom Hrvatskog društva za zbrinjavanje otežanog dišnog puta Hrvatskoga liječničkog zbora (HLZ-HDZODP) može postati svaki liječnik (doktor medicine i doktor dentalne medicine) iz zemlje s prebivalištem u Republici Hrvatskoj ili liječnik iz inozemstva s državljanstvom Republike Hrvatske ili inozemni liječnik koji radi u zdravstvenom sustavu Republike Hrvatske, a koji je član Hrvatskog liječničkog zbora (HLZ) i ima regulirano godišnje članstvo u HLZ-u (iznosi 200 kn ili 60 eura). Uz dokaz o članstvu u HLZ-u potrebno je ispuniti pristupnicu Društvu i poslati poštom, faksom ili e-mailom na:
Tajništvo HLZ-HDZODP
KB “Sveti Duh”, Sveti Duh 64, 10000 Zagreb, Hrvatska
Fax: 01/37 12 049
E-mail: info@disniput.org

Pridruženim članom HLZ-HDZODP mogu postati liječnici iz inozemstva koji nemaju državljanstvo Republike Hrvatske ili stručnjaci s visokom stručnom spremom iz zemlje ili inozemstva koji nisu liječnici, a koji su članovi Hrvatskog liječničkog zbora (HLZ) i imaju regulirano godišnje članstvo u HLZ-u (iznosi 200 kn ili 60 eura). Uz dokaz o članstvu u HLZ-u potrebno je ispuniti pristupnicu Društvu i poslati poštom, faksom ili e-mailom na gore navedene adrese.

Članarine za HLZ-HDZODP nema.

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.